Kurs i arbeidsvarsling 
 
 
Mandag 19. juni 09.00-17.00 Arbeidsvarslingskurs Del 2 Ansvarshavende  
Tirsdag 20. juni 09.00-14.00 Arbeidsvarslingskurs Del 1 Stedlig ansvarsrett  
Tirsdag 20. juni 14.30-16.30 Arbeidsvarslingskurs Del 3 Trafikk dirigering  

Påmelding til anita@sagroup.no

Arbeidsvarsling kurs 1, stedlig ansvarsrett

Kurs 1 er for alle ansatte hos firma/entreprenør og andre arbeidsgivere med arbeidsoppgaver som jevnlig medfører opphold på steder hvor det kreves en godkjent arbeidsvarslings-plan (skiltplan). Kurset gir stedlig ansvarsrett. Det vil si at de kan føre tilsyn med varsling og sikring på enkelte arbeidssteder

Arbeidsvarsling kurs 3, manuell trafikkdirigering

Dette kurset krever gjennomført og bestått eksamen/kunnskapstest i kurs 1 eller kurs 2, samt gyldig førerkort i klasse B. Kurset gjelder for alle som skal foreta” manuell trafikkdirigering” på vei. Formålet med opplæringen er å gi kursdeltagerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre” manuell trafikkdirigering” på riks- og fylkesveger.

Arbeidsvarsling kurs 2, Ansvarshavende

Det er viktig å vite hvordan man merker, skilter og sikrer området riktig i forkant av arbeidet. På den måten trygger man fremkommeligheten for alle, enten det er for seg selv, for de andre ansatte, eller forbipasserende som sykler, går, triller barnevogn, eller sitter i rullestol.

Kurs 2 er det mest komplette kurset i arbeidsvarsling, og anbefales for alle uansett hvilken stilling man har. Dette fordi man kan være med på å påvirke, og gis et større ansvar med varierende oppgaver.

Kursene krever med skriftlig eksamen med gyldighet i 5 år og gir kompetanse som ansvarshavende og til å kunne foreta manuell trafikkregulering.

 

Kurset kan også kjøres som bedriftsinternt kurs.

Ta kontakt for mer informasjon